Kommentera

4 thoughts on “Välkommen

 1. Hej !
  Varit och testat en av etapperna nämligen nr 7… Som alltid trevlig att vandra i fin natur även om ”skogsvården” ibland ändrar vyerna. Dock kan jag tycka att det här och var riktigt dåligt skyltat vilket ställde till med bekymmer av och till fr.a. på ledens första 2/3-delar
  Förstår att underhåll av lederna är svåra att administrerat och bygger mest på frivilliga insatser men kanske borde försökas lösas om leden skall behålla sitt status.
  Har f.ö. gått hela leden tidigare men det var runt 1980
  /MvH

  • Hej
   Tack för dina synpunkter. Vi är medvetna om att märkning och skyltning tyvärr brister på vissa delar. Det är som du säger att skötsel bygger på ideella krafter. Vi är medvetna om problemet och försöker ständigt komma till rätta med det. Tyvärr minskar antalet människor som är intresserade av att sköta en bit. Hoppas att du trots problem ändå kommer tillbaka till Ostkustleden.

 2. Hej, jag saknar tider för tillsynsvandringen den 27/5, är det samma som förra året?
  mvh Dick. etapp 8.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.