Onsdagen den 14 mars: Blommor och fåglar vid Ernemar.

Britta Svensson visar sommarbilder från Ernemar.

Onsdagen den 21 mars: Alaska.

Kjell Johansson visar bilder och berättar om en resa till Alaska.

Onsdagen den 28 mars: Ett fågelår på Furön.

Åke Nilsson visar bilder och berättar om fågelåret på Furön.

Lördagen den 21 april: Vårröjning i Hycklinge hage.

Ett säkert vårtecken är att vi börjar röjningen i hagen med att göra den fri från skott och grenar. Du tar med matsäck för dagen. Samling i hagen kl. 09.00.

Upplysningar genom Rune Laneborg tel. 16534.

Söndagen den 22 april: Länsförbundets årsmöte.

I år är Emmabodakretsen värd för Länsstämman. Mötet hålls i Vissefjärda bygdegård. Mötet börjar kl.10.00 Upplysningar genom Kuno Nilsson tel. 070-673 01 30.

Lördagen den 28 april: Vårröjning i Hycklinge hage.

Vi fortsätter röjningen i hagen. Se program för den 21 april. Denna dag bjuder föreningen alla röjare på kaffe och korv.

Anmäl ditt deltagande till Rune Laneborg tel. 16534

Måndagen den 30 april Valborgsmässofirande.

Vi hälsar våren välkommen till Narurcenter tillsammans med Döderhults församlings ungdomar kl. 19.00.

Kaffeservering chokladhjul och lotteri från kl. 19.00

Brasan tänds kl. 20.00. Vårtal av representant från församlingen.

Döderhults församlings manskör sjunger vårsånger tillsammans med övriga besökare.

Lördagen och söndagen  den 5 och 6 maj: Tillsynsvandring på Ostkustleden.

Vi går två etapper per dag, lördagen den 5 maj etapp 1 och 2 med start vid Ostkustledens parkering kl. 06.00.

Söndagen den 6 maj etapp 3 och 4 med start vid Lönnhultsstugan kl. 06.00. Vi går genom ett vårskönt landskap, där vårens första blommor lyser i backarna och vi lyssnar till fåglarnas vårkonsert.

Du som har tillsynssträckor får tidslistor av Kuno Nilsson tel.070-6730130

Söndagen den 20 maj: Turista hemma.

I år har föreningen beslutat att delta i Turista hemma. Det blir guidade turer till Hycklinge Hage med botanisk kunnig guide.

Utställning Kaffeservering

Lördagen och söndagen den 26 och 27 maj Tillsynsvandring på Ostkustleden

Vi startar i Mörtfors kl. 06.00 och går etapperna 5 och 6. På söndagen startar vi i Lilla Laxemar kl. 06.00 och går etapperna 7 och 8. I övrigt se programmet för den 5 och 6 maj.

Onsdagen den 6 juni: Gökotta i Hycklinge hage.

Samling vid parkeringen till hagen kl.08.00. Vi går en runda i hagen och ser på försommarens blomsterprakt och lyssnar till fåglarnas morgonkonsert, slår oss ner i gröngräset och dricker medhavt kaffe och lyssnar till gökens Ko-Ko.

Fredagen den 22 juni: Midsommarfest vid Naturcenter.

Traditionell midsommarfest med dans kring midsommarstången, servering, chokladhjul, pil och bollkastning, lotterier m.m. Kaffeservering. Talare från Döderhults församling. Serveringen öppnar kl.13.00 och stången reses kl.14.00. Lotterier m.m. från kl.13.00

Upplysning genom Solveig Ejneby tel.17706 eller Bertil Svensson tel. 19695.