Fredagen den 22 juni: Midsommarfest.

Familjefest vid Naturcenter Lilla Hycklinge med dans kring midsommarstången, servering, chokladhjul, pil- och bollkastning, lotterier m. m.

För musiken vid midsommarstången svarar Irma Ågren Persson och Tom Lindström. Tal av representant från Döderhults församling. Dansen kring stången leds av Milda Jonasson. Underhållning från verandan av Henrik, Milda och Linnea Jonasson.

Serveringen mm öppnar kl 13:00, stången reses kl 14:00.

Upplysningar lämnas av Bertil Svensson tel.19695 och Solveig Ejneby tel. 17706.

OBS! på torsdagskvällen före midsommarafton klär vi stången kl 18:00, den som har möjlighet att plocka blommor till stången är vi tacksamma mot. För att det går alltid åt.

Hjärtligt välkomna föreningen bjuder på kaffe och macka.

Söndagen den 2 september: Svamputflykt.

Svamputflykt under ledning av P G Jörke vi går en runda och letar ätliga svampar men det går även bra att medtaga tidigare plockade svampar som P G artbestämmer, ätliga eller oätliga.

Utflykten startar vid Naturcenter kl. 13:30.

Lördagen den 15 september: Utflykt till Sjöbovikens Naturreservat.

Vi gör en utflykt i Naturreservatet och ser hur det har utvecklats sedan bildades.

Samling vid naturreservatets informationstavla kl.13:00.

Medtag kaffe eller annan förfriskning.

Tisdagen den 2 oktober: Studiebesök vid Ernemar avloppsreningsverk.

Vi gör ett studiebesök vid ett av Europas modernaste avloppsreningsverk.

Samling vid grinden till reningsverket kl.18:00.

Onsdagen den 24 oktober 19:00: Medlemmarnas bildkväll.

Denna kväll är medlemmar välkomna att visa bilder. Ta bara med ett USB med bilder, enstaka eller ett 50-tal, det går bra vilket som.